Aplica codul de reducere SOLA10 pentru -10 lei la cumparaturile de maxim 149 lei

Zile
Ore
Min
Sec
Promotia a fost activa pana la date de 27.06.2023!

Despre noi

/
Despre noi

Despre noi

Un singur site unde găsești să parfumezi tot.

Suntem o echipa cu o experienta de 22 ani in domeniul fashion si shoes si de 2 ani de zile am deschis Solanote.ro din dorinta de a aduce consumatorului o gama variata de parfumuri, dar in acelasi timp sa mentinem nivelul produselor de la mediu spre premium, iar in final sa fie platit un pret corect.

Pentru acest aspect am ales sa comercializam parfumuri de tip clona, parfumuri arabesti si parfumuri de brand la un pret minim.

Parfumurile de tip clona sunt parfumuri produse de un anumit producator care se inspira din parfumurile de brand, dar in acelasi timp poate interveni cu modificari asupra componentei olfactive a unui parfum astfel incat sa satisfaca dorintele consumatorului final.

Solanote.ro verifica periodic ca parfumurile vandute pe platforma sa respecte normele in vigoare privind produsele cosmetice.

Solanote.ro este detinut de Sc Andrei Cris impex Srl.

Pentru a completa portofoliul de parfumuri clone si a va aduce in fata o multitudine de produse, am selectat producatori de clone: Lorinna, D&P, Sahaik

Ne dorim sa mentinem permanent aparitia de produse noi, editii limitate si parfumuri care sa va incante simturile.

Ai nevoie de informatii sau recomandari? Nu ezita sa ne contactezi: sola_totalsport2006@yahoo.com sau telefonic +40768726496